Doorlopende Reisverzekering

9.0262 beoordelingen 99% beveelt ons aan

Altijd zorgeloos op reis

Volgens de Consumentenbond is de Route Mobiel Reisverzekering de Beste Koop van 2012!

Het zal u maar gebeuren dat uw koffer tijdens de vakantie wordt gestolen. Of dat u medische hulp nodig heeft. Met de Doorlopende Reisverzekering van Route Mobiel komt u dan niet voor onverwachte kosten te staan. U bent voor iedere reis altijd goed verzekerd en hoeft nergens meer aan te denken. Alleen aan de vakantie.

Scroll naar beneden en kom alles te weten over onze reisverzekering

Bespaar direct

 • Voor alle
  reizen

  Een weekend Londen. Naar familie in België. Vakantie in Aruba. Onze doorlopende reisverzekering is altijd handig, zeker als u vaker op reis gaat. Zelfs als u maar één nacht wegblijft.

 • Voor een
  lage prijs

  U bepaalt wat u verzekert. U bepaalt uw eigen risico. U bepaalt de maximale reisduur. En daardoor bent u bepaald voordeliger uit. U bent al verzekerd vanaf 5 cent per dag.

 • Voor wat er maar gebeurt

  Paspoort gestolen? Arts nodig? Snel terug naar Nederland voor een ziek familielid? Bel onze alarmcentrale en u krijgt direct advies. Want tijdens uw vakantie kunt u doorlopend op ons rekenen.

Alles wat u moet weten over onze reisverzekering

Gewoon even bellen

Of u nu gaat luieren in de zon of gaat wandelen in de bergen, u wilt op reis vooral onbezorgd genieten. En wie geniet er van polissen, pasjes en klantnummers? Daarom is er de Route Mobiel Alarmcentrale. In nood belt u gewoon naar
020 - 6 515 115, geef uw thuisadres op en alles wordt geregeld. In alle andere gevallen belt u met onze Klantenservice op
072 - 5 185 640.

Direct aanvragen

Familievoordeel

Heeft u kinderen? Dan weet u dat ze onbedoeld wel eens iets stuk maken. Of iets laten liggen, precies in dat restaurant dat u met geen mogelijkheid meer terug kunt vinden. Geen zorgen! Met Route Mobiel zijn kinderen tot 5 jaar automatisch gratis meeverzekerd. En zijn uw kinderen 6 tot 26 jaar oud, dan verzekert u ze mee tegen een lage extra premie.

 • Kinderen tot 5 jaar zijn automatisch gratis meeverzekerd.
 • Kinderen van 5 t/m 26 jaar verzekert u heel voordelig mee.
Direct aanvragen

Verzekering bestemd voor alle reizen

Twee weken luieren aan de Costa Blanca? Met de rugzak cultuur snuiven in Thailand? Een weekendje shoppen in Antwerpen? Als u op reis gaat en minimaal één nacht weg blijft, gaat de Doorlopende Reisverzekering van Route Mobiel graag met u mee. U bent dus bij iedere reis automatisch verzekerd. Altijd. Het hele jaar door en of u nu reist per trein, vliegtuig, boot of met de auto.

Wilt u liever een kortlopende reisverzekering?

Direct aanvragen

De reis(verzekering) die bij u past

U bepaalt hoe uw vakantie eruit ziet. Dan bepaalt u toch ook de dekking van uw reisverzekering? U heeft keuze uit Europa, Europa+ en Wereld.

Europa Europa+ Wereld
Maximale reisduur 60 dagen 90 dagen 90 dagen
Maximale bagagebedrag € 5000,- € 7000,- € 7000,-
Eigen risico € 100,- € 75,- € 75,-
Direct aanvragen

Aanvullingen – voor alle zekerheid

Standaard heeft u met de reisverzekering van Route Mobiel al veel geregeld. Daarnaast kunt u uw verzekering aanvullen met voordelige extra´s. Voor alle zekerheid.

 • Ongevallen

  Als u door een ongeval invalide raakt, voorkomt u financiële zorgen. Bij overlijden ontvangen uw nabestaanden een uitkering.

 • Geld

  Bij verlies of diefstal van uw geld, cheques of betaalpasjes kunt u gewoon van uw vakantie blijven genieten.

 • Annulering

  U krijgt uw reissom (gedeeltelijk) terug als u onverwacht niet op vakantie kunt of uw vakantie uit nood moet afbreken.

 • Wintersport

  Bij schade, medische kosten, verlies of diefstal van uw ski´s, snowboard of ander materiaal ontvangt u van ons een vergoeding.

Direct aanvragen

Op reis voor een goede prijs

Bij een klein premiebedrag horen vaak kleine lettertjes. Maar niet bij Route Mobiel. De basisdekking van onze reisverzekering is zeer ruim – en de premie zeer scherp.

Aanbieder Premie per jaar
Bron: routemobiel.nl / ditzo.nl / anwb.nl / unive.nl / europeesche.nl.
Peildatum 28 oktober 2014.
Hoe zijn deze premies berekend?
Route Mobiel € 19,99
Univé € 32,99 (bagage tot maximaal € 2.500,-)
ANWB € 31,34
€ 29,77 (leden)
Europeesche Verzekeringen € 38,99
Ditzo € 36,84
Direct aanvragen

Voorwaarden op één voorwaarde

Als u weet waar u aan toe bent, en wij ook, is dat wel zo prettig. Daarom hebben we enkele voorwaarden opgesteld. Maar wel op één voorwaarde. Dat ze helder zijn. Dus geen kleine lettertjes. Geen vage beloftes. Maar wel een duidelijk overzicht van waar u op kunt rekenen met de Route Mobiel reisverzekering.

Lees de voorwaarden (PDF)

Afschrijvingslijst bagage (PDF)

Lees de voorwaarden (PDF) (afgesloten tot 1 juli 2014)

Lees de voorwaarden (PDF) (afgesloten tot 1 juni 2013)

Direct aanvragen

Wist u dat Route Mobiel ook Pechhulp Nederland, Pechhulp Europa en een autoverzekering heeft?

Goed verzekerd op (de) weg
Met dezelfde kwaliteit & dezelfde service.

De autoverzekering van Route Mobiel

Een aanrijding, ruitschade of diefstal? Ook dan kunt u gewoon bij Route Mobiel terecht. Met onze uitgebreide autoverzekering bepaalt u zelf wat u verzekert. Een hoger bedrag voor accessoires en een lager eigen risico? Geen probleem. Net als extra inzittendenbescherming of rechtsbijstand. Zo bent u altijd passend verzekerd voor een prettig scherpe premie.

Premie berekenen

Alles over onze Autoverzekering

Route Mobiel Social

U vindt Route Mobiel ook op de sociale media kanalen. Bekijk ons ook eens op deze media.Route Mobiel Pechhulp App

Route Mobiel Weblog

Voor het laatste nieuws over Route Mobiel en mobiliteit.

Wat zeggen anderen

 • Jose Maessen

  Jose Maessen

  Gisteren binnen 15 minuten heb ik hulp gekregen van Route Mobiel. Ik kon het niet geloven. Ook zo'n kundige en aardige man bovendien. Ik wil u hartelijk danken voor de snelle en fijne hulp die ik heb gehad.
 • Rob Brugman uit Zoetermeer

  Marianne Boer

  Ik wilde jullie bedanken voor de supersnelle
  (thuisbreng-)service gisteravond en de tip om de auto bij Adkol neer te zetten. Ik kreeg net al een telefoontje dat hij klaar is dus ik kan vanavond gewoon een weekendje weg!
 • Rob Brugman uit Zoetermeer

  Dhr. R. Beukman uit Berkel-Enschot

  Ik wil uw medewerker een enorme pluim geven. Mede door zijn optreden en inspanningen is onze vakantie toch een geweldig succes geworden!! Namens mijn vrouw en mijzelf van harte bedankt voor je inzet en meedenken in oplossingen! Super!
 • Henk Bom uit Amsterdam

  Mevr. D. Heijne-Kloos uit Rosmalen

  Vanochtend stond ik met pech in Rosmalen. Een compliment voor degene die mij geholpen heeft. Door mijn gesprek met de garagehouder kon ik hem daar niet persoonlijk voor bedanken. Dus: bedankt voor de goede service!
 • Michelle Vonk uit Julianadorp

  Dhr. D.D. Kasmo uit Heerhugowaard

  Ik stond met pech met mijn vaders auto, kon zijn pechhulp mij niet helpen omdat ik als bestuurder niet meeverzekerd was. Ik belde Route Mobiel, werd opgehaald en kreeg vervangend vervoer naar huis. Dank voor de goede service! Ga zo door!
 • René Rubsamen uit Harderwijk

  Mevr. J.A.P. de Deugd uit Almere

  Zonder papieren of polisnummer, werd ik uitstekend geholpen. De monteur was binnen een half uur ter plaatse en constateerde een defecte accu, die hij na overleg heeft vervangen in de garage. Bedankt voor de uitstekende service.
 • Gijs Crusius uit Hilversum

  Mevr. M.J. Siebelink uit Beilen

  Bedankt voor jullie snelle en perfecte hulp op 1e kerstdag toen wij met onze auto vol eten gestrand waren. Het was hilarisch om met een pan soep te staan terwijl de auto werd afgesleept. Met jullie hulp hadden we toch nog een perfect kerstdiner!
 • Gijs Crusius uit Hilversum

  Ria Gaudelius en Paul van Kempen uit Tolkamer

  Ondanks een goede check up voor onze vakantie naar Kroatië liet onze Daewoo het afweten. We kregen een fantastische vervangende auto, een Ford Mondeo Stationcar. Wat een luxe!

Nog meer zekerheid

 • Klanttevredenheid * 8,2
Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.1 van 10 gebaseerd op 3.164 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2014.