Pechhulp Nederland

Kies ook voor pechhulp van Route Mobiel

Pechhulp Nederland

Goed geregelde pechhulp

Niet iedereen heeft verstand van radiateurs en remschijven - maar het kan allemaal wél kapot. Krijg je pech, dan heb je geluk met Pechhulp Nederland van Route Mobiel. Want als je ons belt, zijn we er gemiddeld binnen 27 minuten. In heel Nederland. Lekker geregeld!

Altijd bereikbaar, 24/7

Waar je ook bent en hoe laat het ook is, we zijn altijd telefonisch bereikbaar. En we gaan direct aan de slag om je te helpen.

Vervangend vervoer

Kan je auto niet binnen 24 uur worden gerepareerd, dan krijg je bij ons tot 48 uur vervangend vervoer. Ook in je eigen woonplaats. Je kunt dus altijd verder.

Ook voor andere bestuurders

Krijgt iemand anders pech met jouw auto? Ook dan zorgen we snel voor deskundige hulp. En je betaalt er bij Route Mobiel niets extra voor.

Pechhulp Nederland

Zo werkt Pechhulp Nederland

Je bent verzekerd voor pechhulp als je met je auto pech in Nederland krijgt. Ook in je eigen woonplaats. We helpen je zo snel mogelijk weer op weg met je eigen auto. Lukt dat niet, dan zoeken we een andere oplossing. In overleg met de pechhulpverlener bepaal je naar welke garage in de buurt je auto gebracht kan worden.

Als je auto niet binnen 24 uur gemaakt kan worden, mag dat ook je eigen garage zijn. In de tussentijd regelen wij een vervangende auto voor maximaal 48 uur. Zo heb je alle tijd om je auto te laten repareren en kun je gewoon verder. Ook als je in Nederland pech hebt met je caravan of aanhangwagen komen we je helpen.

 • Verzekerd

  Hiervoor ben je verzekerd

  • Pechhulpverlening voor maximaal 4 pechgevallen per jaar
  • Kosten van (nood)reparatie aan je auto, caravan of aanhanger langs de kant van de weg (exclusief onderdelen).
  • Kosten voor het vervoeren van je auto, caravan of aanhanger naar de dichtstbijzijnde garage als reparatie langs de kant van de weg niet lukt.
  • Duurt de reparatie langer dan 24 uur? Dan vergoeden we de huurkosten van een vervangende auto voor maximaal 48 uur. Als je extra kosten moet maken naar de locatie van het verhuurbedrijf dan vergoeden we dat ook.
  • Kun je niet terugreizen naar je woonplaats omdat het bijvoorbeeld midden in de nacht is? Geen paniek, wij vergoeden gewoon de kosten van één overnachting. Zowel van jou als alle passagiers.

  Lees de voorwaarden voor een volledige beschrijving van wat er verzekerd is met Pechhulp Nederland.

 • Niet verzekerd

  Hiervoor ben je niet verzekerd

  • Als je pech krijgt door een verkeersongeluk.
  • Als je pech krijgt door slecht onderhoud aan je auto of de pech bij het begin van de reis was te verwachten.
  • Kosten voor reparatie in een garage (inclusief onderdelen).
  • Wanneer je auto niet tijdig APK gekeurd is.

  Lees de voorwaarden voor een volledige beschrijving van wat er niet verzekerd is met Pechhulp Nederland.

 • Dekkingsgebied

  Hier ben je verzekerd

  Met Pechhulp Nederland ben je verzekerd in heel Nederland én de volgende Waddeneilanden:

  • Ameland
  • Terschelling
  • Texel

  Je bent niet verzekerd op de Waddeneilanden Vlieland en Schiermonnikoog. Ook ben je niet verzekerd op Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Verzekeringskaart

Bekijk de verzekeringskaart en vergelijk onze pechhulpverzekering.

Voorwaarden

Om het milieu en kosten te sparen, bieden we al onze voorwaarden digitaal aan. Je kunt ze eenvoudig downloaden en opslaan.

Alles wat je moet weten over Pechhulp Nederland

Pechhulp Nederland

Als je pech hebt, wil je snel hulp. Niet meer, niet minder. Dat is dan ook precies wat we je bieden. Bel ons, dan proberen we je via de telefoon weer op weg te helpen. Lukt dat niet, dan zijn we gemiddeld binnen 27 minuten bij je. We repareren je auto of zorgen ervoor dat deze in de garage komt. En lukt het ook daar niet direct? Dan krijg je vervangend vervoer. Tot 48 uur. Want wat altijd lukt, is dat je gewoon weer verder kunt.

Werkwijze

Je kunt gemiddeld in 7 van de 10 gevallen weer verder met de auto. Lukt het niet, dan zoeken we een andere oplossing. In overleg met de pechhulpverlener bepaal je naar welke garage in de buurt de auto gebracht kan worden. Als de auto niet binnen 24 uur gemaakt kan worden, mag dat ook je eigen garage zijn. In de tussentijd regelen wij een andere auto, waarin je zonder extra kosten tot 48 uur mag rijden. Zo heb je alle tijd om de auto te laten repareren. En kun je gewoon verder.

Meer dan één auto

Verzeker die dan voordelig bij ons! Voor elke extra auto die je bij ons verzekert, geldt € 20 korting op het oorspronkelijke tarief voor die auto. Deze korting is alleen van toepassing op Pechhulp Nederland. Wil je gebruik maken van deze korting? Bel ons dan op 072 - 5 185 640.

Flexibel opzegbaar

We hópen niet dat je tevreden over ons bent – we zórgen ervoor. En toch kan het gebeuren dat je op wilt zeggen. Dan doen we niet moeilijk. Na de eerste 12 maanden kunt je iedere dag opzeggen. Na opzegging wordt de te veel betaalde premie teruggestort. Zonder verkooppraat. Zonder moeilijke vragen. Of toch één. Want als je wilt vertellen wat we beter kunnen doen, horen we dat natuurlijk graag.